CABASSE

Empresa francesa creada el 1950

Entreprise française créée en 1950

Empresa francesa creada en 1950

Únic al món, aquest altaveu connectat d’alta definició activa concentra tota l’experiència i la tecnologia de l’emblemàtica Esfera al servei de l’emoció acústica. Amb el seu disseny refinat i potent, i la seva excepcional acústica gràcies al seu incomparable altaveu tri-coaxial (present al Bàltic), compleix les expectatives dels audiòfils més exigents. Us desitgem grans moments d’emocions acústiques. L’aplicació Stream CONTROL us permet controlar tots els vostres sistemes de transmissió Cabasse i descobrir, organitzar i reproduir tota la música de les vostres llistes de reproducció als altaveus Cabasse.

Un descendent directe de THE PEARL, l’altaveu de transmissió en alta definició, THE PEARL AKOYA, és alhora una joia en termes de disseny i tecnologia. L’aplicació Stream CONTROL us permet controlar tots els vostres sistemes de transmissió Cabasse i descobrir, organitzar i reproduir tota la música de les vostres llistes de reproducció als altaveus Cabasse. Gaudeix de més de 15.000 ràdios per Internet i retransmissions multimèdia. L’aplicació Stream CONTROL us dóna accés als serveis de ràdio per Internet de Qobuz, Deezer, Spotify, Napster, Tidal i Internet.

L’únic satèl·lit coaxial de 3 vies del món, Baltic 4 ha tingut des de la seva creació propietats acústiques i musicals úniques i inigualables, el més a prop del punt de partida ideal. Aquesta quarta versió està equipada amb un altaveu triaxial totalment redissenyat per formar una part encara més eficient i versàtil de l’esfera pulsant amb el Baltic 4.

CABASSE RIGA
CABASSE RIGA
CABASSE RIGA

La Riga de peu és un satèl·lit ultra-compacte equipat amb un nou altaveu coaxial de 17 cm situat en una esfera de la meitat de la mida del seu predecessor, el Bàltic. Una nova innovació per satisfer els requisits acústics dels aficionats a la música i el cinema i seduir estèticament amb la seva discreció i elegància.

Inspirats en els famosos bàltics, des dels quals adopten el principi de coincidència coaxial, els satèl·lits del sistema iO2 es beneficien de tot el coneixement de les seves germanes grans. Només les aplicacions tecnològiques dels principis SCS podrien donar un sistema tan compacte les característiques fonamentals específiques de tots els nostres altaveus: linealitat, coherència, dinàmica, maneig de potència i coherència espacial absoluta.